Welkom bij Tandheelkundig Centrum Udenhout.

In deze webagenda kunt u op eenvoudige wijze zelf online uw afspraak inplannen voor een controle of een afgebroken vulling.
Om gebruik te kunnen maken van de webagenda, is het van belang dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Indien dit nog niet het geval is en/of u dit niet zeker weet, kunt u dit telefonisch doorgeven via 013-8200223.

INLOGGEN
Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons in het systeem staat geregistreerd. Uw wachtwoord is uw geboortedatum. Dit is bijvoorbeeld 13-02-1966.
U kunt zelf direct uw wachtwoord wijzigen door te klikken op 'gegevens wijzigen' op de volgende pagina.

AFSPRAAK INPLANNEN
Nadat u bent ingelogd, kunt u kiezen bij welke behandelaar u een afspraak wilt maken door deze aan te klikken. Hierna kiest u de tijd door deze aan te klikken.

FAMILIEAFSPRAAK
Indien u met meerdere personen naar de controle komt, kunt u dit aangeven in het keuze blok 'soort afspraak'. Gelieve in dit geval in het opmerking venster de namen van de gezinsleden die met u mee komen, te vermelden.

Nadat u alles heeft ingevuld, bevestigt u de afspraak. Hierna krijgt u een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres die de afspraak bevestigt.

Uw afspraak is nu gemaakt!

AFSPRAAK WIJZIGEN/ANNULEREN
U kunt uw afspraak tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak online wijzigen of annuleren. Na deze periode is dit alleen telefonisch (op 013 - 82 00 223) of aan de balie mogelijk.

Uiteraard kunt u afspraken ook altijd nog telefonisch of aan de balie inplannen!

Indien u vragen en/of opmerkingen mocht hebben over de webagenda, mag u altijd contact opnemen.


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
  Wachtwoord vergeten? Klik dan hier .