Mondzorg Zuidlaren
Ludinge 12  9471 JD ZUIDLAREN  E-mail: info@mondzorgzuidlaren.nl 

Welkom bij Mondzorg Zuidlaren.

U heeft de mogelijkheid om een afspraak voor een periodieke controle in te plannen op tijdstippen die hiervoor door de praktijk zijn vrijgegeven.
Het afzeggen van afspraken is niet mogelijk via de webagenda, dit dient telefonisch te gebeuren. Hiervoor gelden de bekende regels.

Om de agenda overzichtelijk te houden, is het in de volgende gevallen essentieel dat u telefonisch uw afspraak laat inplannen:

- voor afspraken die afwijkend zijn (bijvoorbeeld afspraken waarbij aansluitend een behandeling bij mondhygieniste of preventie-assistente gepland moet worden)
- wanneer u al een probleem bemerkt hebt dat mogelijk extra tijd zal kosten
- bij afspraken voor meerdere personen kan het gebeuren dat de vrijgegeven tijdblokken niet toereikend zijn.


Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om op een ander tijdstip dan de vrijgegeven momenten een afspraak voor de periodieke controle te maken. Hiervoor kunt u zoals vanouds bellen met de praktijk.Wij hopen u met deze extra service van dienst te zijn, en verwelkomen u graag binnenkort in onze praktijk.

Het team van Mondzorg Zuidlaren.

BELANGRIJKE INFORMATIE IVM CORONA-VIRUS

Wij zijn afhankelijk van uw medewerking. Het is zeer belangrijk dat u de volgende regels goed doorleest en opvolgt:

Bezoek de praktijk NIET als u in de afgelopen 14 dagen:

- een of meerdere van de volgende symptomen heeft (gehad): verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)
- in contact bent geweest met iemand met dergelijke klachten
- in contact bent geweest met iemand waar een coronabesmetting is vastgesteld
- bent genezen van corona.
IN DEZE GEVALLEN KUNT U TELEFONISCH OF VIA E-MAIL CONTACT MET ONS OPNEMEN OM UW AFSPRAAK TE VERPLAATSEN OF TE OVERLEGGEN. U KUNT IN NOOD ALTIJD ERGENS TERECHT. HET ANNULEREN VAN EEN AFSPRAAK OM DEZE REDEN MAG VANZELFSPREKEND KOSTELOOS GEBEUREN.
- Ook voor bewoners van een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking geldt het advies de afspraak te annuleren.

- Was uw handen thuis grondig voordat u vertrekt. De handalcohol in de praktijk is het meest effectief op schone handen. Ga thuis naar het toilet. Met deze maatregel proberen wij de noodzaak tot desinfecteren zoveel mogelijk in de hand te houden.
- IEDEREEN DIE DE PRAKTIJK BETREEDT MOET ZIJN OF HAAR HANDEN DESINFECTEREN MET HANDALCOHOL. BIJ DE INGANG VINDT U EEN ALCOHOL-DISPENSER.
- Probeer zo min mogelijk oppervlakken (stoelen, tafels, deurklinken) aan te raken als u de praktijk bezoekt. Wij desinfecteren deurklinken en andere oppervlakken desondanks zeer regelmatig.
- Houd 1,5 meter afstand, ook in de praktijk. Wij geven om die reden geen hand. Hoest of nies in uw elleboog. Gebruik papieren zakdoeken en gooi deze weg na gebruik.
- Bezoek de praktijk zoveel mogelijk alleen, of met maximaal 1 ouder of begeleider. De begeleider moet zoveel mogelijk in de wachtkamer wachten. Is de wachtkamer te vol (maximaal 4 personen ivm 1,5 meter afstand houden) dan vragen we u buiten of in uw auto te wachten.
- Kom op tijd maar niet veel te vroeg, of wacht buiten of in uw auto. Wacht u bij de voordeur? Houd dan voldoende afstand van anderen. Probeer vlak voor de afspraaktijd binnen te komen. 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
  Wachtwoord vergeten? Klik dan hier .